Koleos Vites kutusunu kontrol ettirin uyarısı

bykilic44

Kayıtlı Üye
31-Hatay
Merhabalar foruma yeni katıldım 2017 model Koleos aracım önce start stop uyarısı sonra vites kutusunu kontrol ettirin egzoz emisyon kutusunu kontrol ettirin uyarısı veriyor ve araç yürümüyor yetkili servis şanzıman değişecek dedi.aynı sorun yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Servis elektronik hata kodlarını onaylamadan böyle bir karar vermezdi diye düşünüyorum. Birde dışarda bir servisle görüşün belki fiyat daha uyguna gelir. Ancak tamirat yapılmayıp komple değişecek konusunu açıkcası çözemedim...

Merhabalar.
Geçmiş olsun. Motor bölümünü hiç yıkattınız mı? Ya da akünüzü en son ne zaman değiştirttiniz? Sebep oksitlenmiş bir sensör soketi (Özellikle Şanzıman ve abs beynine girenler olabilir) ya da artık zayıflamış akü olabilir.

• Beğen
Tepkiler: bykilic44
Akü yeni 70 amperlik yetkili servis değişti zaten ama sorun çözülmedi. sanayide şanzıman yağı ve filtresi değişti 350km gitti tekrar aynı arıza ışığı yandı.şanzıman ustası çıkma takalım diyor. Ondan da emin olamadım 127000 binde şanzıman bozulur mu..

127000 km'de edc şaHangi şehirdesiniz bilmem ama Gebze'de Renault edc üzerine çalışan bir usta vardı. youtube'ta videoları da var. İşini bilen bir usta izlenimi verdi. Ona kontrol ettirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bykilic44
127000 km'de edc şaHangi şehirdesiniz bilmem ama Gebze'de Renault edc üzerine çalışan bir usta vardı. youtube'ta videoları da var. İşini bilen bir usta izlenimi verdi. Ona kontrol ettirebilirsiniz.
Kenan Oto Servis. Ben şanzıman yağını ona değiştirttim. İşinin ehli bir EDC ustası. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Befe ve bykilic44
Geri