Km sıfırlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

istanbul

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aleyküm, aracı yeni aldım yakıt tüketimi için kmyi sıfırlayıp bir depoya ne kadar gittiğini ölçmek istiyorum...Km sıfırlama tuşunu bir türlü bulamadım
Bir diğer konu test mode diye bir şey varmış silecek kolundaki düğmeyle starta aynı anda basinca devreye giriyormuş km sıfırlama tuşuylada çıkış yapılıyormuş bunlar hakkında bilgi rica ediyorum Megane 2 HB Extreme 1.6 Teşekkürler...

Ve Aleykümselam, meganların km sıfırlama yeri silecek kolunun üzerindeki tuşla yapılır. Deponuzu doldururken aracı stop edip kartı yuvasından çıkarmayı unutmayınız. Doldurduktan sonra geçilen mesafe kısmına gelerek silecek kolundaki tuşa sıfırlayıncaya kadar basınız. Tüm sıfırlama işlemleri aynıdır. Aracınız faz 2 ise test modu uygulamasını yaptıramazsınız. Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.;)

Şöyle göstereyim o tuş yok
ynplBa.webp

Ve Aleykümselam, meganların km sıfırlama yeri silecek kolunun üzerindeki tuşla yapılır. Deponuzu doldururken aracı stop edip kartı yuvasından çıkarmayı unutmayınız. Doldurduktan sonra geçilen mesafe kısmına gelerek silecek kolundaki tuşa sıfırlayıncaya kadar basınız. Tüm sıfırlama işlemleri aynıdır. Aracınız faz 2 ise test modu uygulamasını yaptıramazsınız. Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.;)
Çok teşekkürler geçilen mesafeyi sifırlayınca
Ana kmnin altındakinde aynı şekilde denedim oldu test mode için ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?

Aracınız faz2 ise test modu uygulaması sizde yok.

Yapılan kilometre veya ortalamayı gösteren hane göstergedeyken silecek tuşuna basılı tutarsan göstergedeki bütün bilgiler sıfırlanır...

Cahilliğimi mazur görün ama faz 2 olup olmadığını nasıl anlayabilirim

# Ön tampondan :)
# Bilgi ekrani ve konsol ekrani Beyaz aydinlatmasindan. Faz 1 ler turuncudur
# Nisan 2006 dan sonra bantdan inen modeller

Geri