Klimadan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ultiva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ultiva

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkeze mereba aranıza megane rxi le katılıyorum yenı aldım yayın teslım alacagım fakat bi sorum olcak klımayı acınca klıma motorunun ordan kaput içinden yoğun bi ses gelıyo klımayı kapatınca geçıyo anlayamadım klıma sogutyo korkuyorum masrafı buyuk olur die bna yardım edebılecek var mı saolun

kardeşim bendede buna benzer bi sorun vardı. klimadan benzetebildiğim kadarıyla'hakır hukur' ses geliyodu. baktırdık sebebi komperasör çıktı. ince kıymıklar atmış bütün klima sistemi değişti. klima hortumuna 500 tl , komperasöre 400 tl verdim. kıymıklar hortuma ve radyatöre de bulaştığı için onları değiştirmesem yeniden komperasöre bulaşıp hasar verir die hepsini değiştirmemi tavsiye etti usta. belki usta hatası vardır bukadar masraf çıkarmış olabiilir ama bana 1000 tl yi geçti o masraf. klimaı açtığında geliyosa o ses komperasörden olabilir

öncelikle iyi günler 2004 mgn 2 dinamik kullanıcısıyım klimayı veya fanı açınca sanki helikopter gibi ses geliyor üflemesinde sorun yok sebebi nedir acaba korkumdan klimayı açamıyorum sesten içinde durulmuyor

Klima Kompresöründen gelen ses sürtme sesi gibi ise bekletmeden oto klimacısına gidin ve bilyalarını değiştirtin. Eğer beklerseniz bir süre sonra tamamen yakıyor ve kaput altından duman çıkardığını bile gözlemliyorsunuz, hatta bunlar olmadan yanık plastik gibi bir koku ile kendini belli ediyor. Benim başıma geldi bilyaları değiştirmek için geç kaldım ve kompresörüm tamamen kullanılmaz hale geldi. Yenisini almak zorunda kalmıştım.

Geri