Klima Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyas25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilyas25

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba herkese .Hayırlı ramazanlar öncelikle.
Arkadaşlar benim Renault Captur 1,2 aracımın klimasını açıyorum bir soguk üflüyor bir ılık üflüyor. Tamirciye götürdüm. Tamirci gazını doldurdu olmadı komple boşalttı sonra 400gr gibi birşey doldurdu (internetten baktı gaz oranına) sonra olmadı sigortasına baktı yine olmadı dedi ki sen bunu biraz böyle kullan düzelir muhtemelen ama düzelmezse getir bilmem ne swish varmış onu degiştirecekmiş bana pek güven vermedi açıkçası. Başına böyle bir hadise gelmiş arkadaşım varmı acaba ?

Benim önceki aracımda meydana gelmişti. Klima motoru arıza yapmıştı garanti kapsamında değiştirdiler.

Arkadaşlar merhaba herkese .Hayırlı ramazanlar öncelikle.
Arkadaşlar benim Renault Captur 1,2 aracımın klimasını açıyorum bir soguk üflüyor bir ılık üflüyor. Tamirciye götürdüm. Tamirci gazını doldurdu olmadı komple boşalttı sonra 400gr gibi birşey doldurdu (internetten baktı gaz oranına) sonra olmadı sigortasına baktı yine olmadı dedi ki sen bunu biraz böyle kullan düzelir muhtemelen ama düzelmezse getir bilmem ne swish varmış onu degiştirecekmiş bana pek güven vermedi açıkçası. Başına böyle bir hadise gelmiş arkadaşım varmı acaba ?

Kılima çalışıyor ama. Hiç çalışmasa olabilir. Bilmiyorum yine de

Bende de klima çalışıyor ama ara ara soğutuyordu. Gaz dolumu yaptılar aynı şekilde olunca komple klima motoru değiştirdiler...

Kılima çalışıyor ama. Hiç çalışmasa olabilir. Bilmiyorum yine de

Ne zaman degiştirdiniz ? Ne kadar masraf tuttu?

Anladım. Bilgilendirme için Teşekkürederim.

Eco modunu kapalı tutmak gerekiyor klima çalıştığında bu durumu kontrol edin bence

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri