Klima düğmesi kırıldı, nereden bulabilirim?

canerhoca

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba arkadaşlar. Aracım 2014 model Clio4, İcon paket. Arabanın klima panelindeki manuel klima düğmesi kırıldı. İnternetten çıkmacılara baktığımda anca komple paneli sattıklarını gördüm. Bunu nereden bulabilirim? İzmir'deyim, başka şehirden gerekirse kargo ücreti için ekstra para ödeyeyim ama yeter ki bulayım. Baktıkça sinirim bozuluyor.
GjWj0goW8AAC2RL.webp

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2014 model Clio4, İcon paket. Arabanın klima panelindeki manuel klima düğmesi kırıldı. İnternetten çıkmacılara baktığımda anca komple paneli sattıklarını gördüm. Bunu nereden bulabilirim? İzmir'deyim, başka şehirden gerekirse kargo ücreti için ekstra para ödeyeyim ama yeter ki bulayım. Baktıkça sinirim bozuluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 64408
Merhaba hocam, aynısı başıma gelmişti. ama benimki arkadan halatı tutan alan kırılmıştı. Bu yüzden tüm seti sattıkları için aynısı başıma geldi lakin Ben orayı sanayiden küçük "Oring" alıp sabitledim üstüne birde güçlü çift tüp yapıştırıcı kullandım daha da çıkmadı düzeldi. Ama şunu da yapabilirsiniz 3D yazıcı ile parça yapıp satan yerler var onlardan da sipariş isteyebilirsiniz. Umarım fikirler işinize yarar çok kötü bir durum geçmiş olsun

merhaba, webdeparca diye bi site var orayla bi iletişime geçin isterseniz baya yardımcı oluyolar

Geri