Klima düğmesi 4.ayarda çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan track19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

track19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba 2008 autn. aracımda klima 4.kademede çalışmıyor..ist-avrupa yakasında oturuyorum böyle nbir sorunla karşılaşan ve yaptırdığı usta varsa yönlendirebilirmi teşekkürler

araç nedir?

Sadece 4. ayarda çalışsaydı klimanın rolesi ile alakalı derdim ama yine de sigorta ve röleler kontrol edildikten sonra . Bağlantılar temizlenir . Son aşama maliyetli olacağı için kontrol panelini değiştirmenizi tavsiye ederim...

klima kontrol paneli manuel ise panelin arkasındaki soketten yapabılır. Sürekli çalışmadan dolayı soketler eriyebiliyor.

evet manuel klima

Arkadaşın araçta 2 . 3. kademede çalışmıyodu konsolu tamamen indirip paneli söktüm tabi panel rengi değişimi yapmak için sökmüştüm bunada el attım . Daha sonra kontak spreyi ile panelin içini temizledim elektrik yolları zaten belli kararmış oluyor sonrasında işlevine geri dönmüştü . 3 ay sonra araç satıldı ama bu süre içerisinde problem çıkarmamıştı deneyebilirsiniz

Aynı araçta bi tanidikta olmustu sorun fan diye biliyorum.Kendi fikrim yok

bende de 2009 benzinli extrem var aynı 4. kademe çalışmıyordu daha sonra kendiliğinden çalışmaya başladı... tek problemin bu olsun :)

Aynı sorunu bende yaşamıştım önce 4. ayar çalışmadı ertesi gün klimayı hiç çalıştıramadım. Bu malesef sizin yapabileceğiniz bi sorun değil. Pedalların olduğu kısımda ön göğüsün arka tarafındaki klima soketi ile alakalı bir sorun. ustaya götürmekte fayda var. havalar soğuyor klimasız kalmayın

Geri