7 Kas 2012 #1 memo_16 Bilgi Girilmemiş Facebookta üye olduğum bi topluluktaki diyalog, bana gülünç geldi ve paylaşmak istedim, bakalım sizler gülecekmisiniz
Facebookta üye olduğum bi topluluktaki diyalog, bana gülünç geldi ve paylaşmak istedim, bakalım sizler gülecekmisiniz
7 Kas 2012 Konuyu Başlatan #3 purmol Bilgi Girilmemiş Sormak geldi içimden sordum yazamamış işte ,yada alıcı olabilirdim
7 Kas 2012 #4 AlperB. T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 420 Tepkime puanı 1 Puanları 0 10 yaşındaki çocuga etiketçi nedir kimdir diye sorsan defter kitap etiketine gider aklı
7 Kas 2012 Konuyu Başlatan #5 purmol Bilgi Girilmemiş alper_bilici' Alıntı: 10 yaşındaki çocuga etiketçi nedir kimdir diye sorsan defter kitap etiketine gider aklı Genişletmek için tıkla ... hehehehe bende aldım geçen gün sünger bob lu o mu etiket oluyo hehehehe
alper_bilici' Alıntı: 10 yaşındaki çocuga etiketçi nedir kimdir diye sorsan defter kitap etiketine gider aklı Genişletmek için tıkla ... hehehehe bende aldım geçen gün sünger bob lu o mu etiket oluyo hehehehe