Kısa far ampul cinsi h7 mi h4 mü?

TAHA GÜNAYDIN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracıma xenon far takmak istiyorum. Sis farlarımın H1 olduğunu biliyorum uzun larında H1 olduğunu biliyorum fakat kısa farlarımın H7 mi H4 mü olduğunu çözemedim ampul alıcam ve acil yorumlarınıza ihtiyacım varhihihihihihihihi
hihihihi

Moderatör tarafında düzenlendi:
2001 model laguna var kisa farlar h7 sizinkide h7 kesinlikle

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah çok saolasın :)

Rica ederim yardim edebildiysem ne mutlu bana😊

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakma xenon taktırma. Mevsim kış, yağmurda önünü doğru dürüst göremezsin, kaza yaparsın sana pahalıya patlar.
Ben halojen için araştırdım ve kendim de taktım.
Kısalar için en iyisi bu Philips H7 X-Treme Vision

(hafif sarıdır ve yağış - sis için en iyisi budur)

Uzunlar için ise
1. Philips, Osram, GE Mega light güçlendirilmiş ampullerden alacaksın. H1 olduğu için fazla bir performans bekleme.
2. Çinden 9600 ve 12000 lümen led ampullerden getirteceksin. Çok ısındığı ve ışığı biraz dağıttığı için kısalara takılması önerilmiyor ama uzunlarda Xenon etkisi yaptığı söyleniyor.
Örneğin https://tr.aliexpress.com/item/R3-8..._1&btsid=28bb4c12-0c17-4bdf-a1de-c74de1995bda

HTB1XbT6LXXXXXXQaXXXq6xXFXXXM.webp

Son düzenleme:
Uyduruk xenon tavsiye etmem bende de vardı söktüm alayını yağmurda kör gibi gezmek zor. En temizi net kaliteli görüntü için mercek modifiyesi kaliteli bir mercek ve ds1 ya da ds2 ampül ve balast. Bu işi eskişehirde layiğiyle yapan biri var facebooktan "far tasarım merkesi " diye yazarsan yaptığı işleri görebilirsin.

Merceksiz kısa farlara xenon veya led far tavsiye etmem. Kendi zevkimiz için karşıdan gelenlerin sürüş emniyetlerini tehlikeye atmayalım.

2010 megane 3 1,6V aracımın farlarını değiştirmek istiyorum da, kısalara xenon, uzunlara led ve sis farlarıma da led takmak istiyorum arkadaşlar h7 h4 hangisine uyumlu bu farlar yardımcı olur musunuz? bir de önerebileceğiniz marka var mıdır?

Geri