Kış lastikleri..

yukarimahalle

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar ; Mağlum kış mevsimine doğru yaklaşıyoruz.. kış lastiği alan arkadaşlarımız var mı ? varsa artıları ve eksileri ile hangi lastikleri önere bilirler..
* benim araçta 205/55R /17 V XL Continantal yaz lastiği var, bu ölçülerdeki kış lastikleri çok pahalı. jantın 17. olması da fiyat bazında dez avantaj oluşturdu 17. den daha ufak bir lastiği seçemiyoruz sanırım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır ? diğer şartlarda 4 lastik ortalama 2000 tl tutuyor
205/55R /17 olanlar..

Falken marka lastikleri öneririm, fiyat olarak gayet uygunlar ve kaliteliler...

Bende aynı lastik ölçülerini kullanıyorum. Goodyear gibi bazı markalarda birebir aynı ölçü yoktu geçen sene bu sene çıkartmışlarmıdır bilmiyorum .Ve dediğiniz gibi minimum 2000TL fiyatları vardı 1000T ye birebir aynı ölçü Petlas almıştım. Fakat malum istanbul Tuzla Kartal tarafında çok kar buzlanma olmuyor.
Bir sıkıntı yaşamadım .Öneren var önermeyen var ama ben sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Falken bulamadım, ülkede kalmamış diyorlar. 205 55 r17 petlas aldım 4 tane 250 tl ye..

Antalyada oturmanın faydaları... :)

6abfca1c1146b13fe75e797f6c60d0dc.webp
merhaba arkadaşlar bu otomobil lastiği 17 jant captur a olurmu yardımınız için şimdiden teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bijon araligi ayniysa olur.

Bijon araligi ayniysa olur.

Jantlar değil hocam sadece lastikler orjinal lastik ölçüsü 205 55 17

Pardon ben jant anlamisim. Lastik konusunda bilgim yok maalesef [emoji106]

benim aracım bana üzerinde Kumho marka 4 mevsim lastik ile satıldı (205/55/R17). Yüksekte oturduğum için bu kış yine de kış lastiğine ihtiyaç duydum. Lassa aldım tanesi ne yazık ki 475 lira. Bu boyutlar standart olmadığı için fiyatı yüksek oluyor ama yapacak bir şey yok.

Geri