Kış lastikleri

renault megane 81

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar şuan düzcede havalar genelde güneşli geçiyor kar lastiklerini söktürmedim hala ama lastiğin dişleri açısından bir sıkıntı yaratırmı benim bildiğim kar lastikleriyle normal havada çok gezilmemeli ama henüz söktürmedim fırsat bulup 1-2 haftaya anca

nisan ortasına kadar sökme bence

benim okuduğum yazılarda normal havalrda kış lastiği kullanımı uzun vade de ön takımın bozulmasını hızlandırıyor ve gereksiz lastik aşınmasına sebep oluyormuş.tabii yol seside malumundur.

Çok kararsızım havalar aşağı yukarı 15-20 derece arasında gidip geliyor arada yağmur yağıyor şimdi yağmur yagdıgında kalsın güneşliyken söktürim diyorum kararsızım en iyisi 1-2 hafta daha beklemek

Bu güzel havalarda kış lastiği kullanımı araçlara zulüm olur,ne akla hizmet böyle bir zorunluluk getirdiler anlamıyorum.Doğu illerinde tamam ama sıcak iklime sahip yerlerde şart olmaması lazım...

Yarın veya öbür gün söktürecegim zaten hem ön takımlara zararlıymıs hemde ses yapıyor.

Ben goodyear vector 5 aldım .4 mevsim kışın buzlu aylarda kayma sorunu yaşamadım yazında ses yapmıyordu sökme takma işi eziyet.

Benimde sökesim geliyor lastikleri .

Ben söktürdüm ben kışları arkada micheal 4 mevsimleri bırakıyorum sadece öne lassa kış lastiklerini

Geri