Kiş lastiği için marka önerilerinizi bekliyorumm...

ahmet06780

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Ankarada 2008 symbol aracıma kış lastiği alacam lastik ebatları 175.65.14.Önerebileceğiniz lastik markası varmı arkadaşlar.Sizce hangi marka daha hesaplı olur.Çin malı lastik almak istemiyorum.
Ankarada uygun lastik alabileceğimiz yer varmı.
Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Petlas, lassa snovways ve michelin bunların hepsini kullandım. Şu an halen lassa kullanmaktayım ve memnunum. Bütçenize göre bunlardan birisini seçebilirsiniz.

Aslında alacağınız lastiği bütçeniz belirleyecek.Ben Continantel sordum 545 TL kredi kartı taksitli fiyat verdiler.4 lastik 2180 TL.Araştırdım fiyat olarakta uygun 1000TL ye 4 adet Petlas aldım.Bakalım loş performansı nasıl olacak.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende geçtiğimiz hafta içinde lassa snoways 3 marka kis lastiği taktirdim. İlk kez lassa aldim bakalim nasil performans gösterecek :)

her yerde söylediğim gibi petlas alabilirisin.z

kış lastiği konusunda bir çok lastik kullandım . malum taksi senede 100 / 120 000 km yapıyorum.
lastikleri bi dönem kullanıp atıyorum .

petlas / continental / michelin alpin / ilk çıktığı zamanlarda fulda cristal baklava dilimli olanlardan

sava / good year ultra grip / ve son olarak lassa ..

bu kullandığım lastiklerin içinde en iyisi ( bence )

1 . fulda cristal
2. lassa snoways 3
2. good year

en kötüsü ise petlas.. her zaman söylerim petlas alacağına git lastik başı 12 / 20 tl daha ver
adam gibi lastik al petlas arabaya sürülecek lastik değildir... sadece ben değil ilçede ki bütün taksici arkadaşlar.
aynı şeyi söylemekte.

Bir yıldır Petlas w651 Snowmaster kullanıyoruz çok memnunuz.Bu lastik yeni desenli .

Dediğinin aksine hiç patinaja bile düşmüyor , üstelik çamurlu yolda Continental vancocontact 2 den çok daha iyi tutunuyor bu yüzden yazın bile sökmedik.

Eski aracımız broadway da ve suan ki aracımız megane da michelin Alpin kullandık gayet memnunuz bizi hic yolda bırakmadı. Adac testlerine göre sizin ebatlarıza göre en iyi lastikler
1. Continental winter contact TS 850
2.Dunlop winter 2
3.Michelin Alpin
Tabi testlerden daha cok önemli olan tecrübelerdir.

Geri