Kilit arizasi

mehmetşimşek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2015 eylül ayında 1.5 dci 90 bg joy paket clio satın aldım. Aldığım araç 2 haftadır kilitlenme sorunu yaşanmaktadır. Eller serbest modunda aracı çalıştırıp gideceğim yere vardığımda yine eller serbest modda araçtan uzaklaştığımda araç otomatik kilitlendi sesi çıkarıyor, Fakaaaaaat kapıları yokladığımda kapılar açık kalıyor ya da 1-2 saat sonra 4 leri birkaç kez yakıp söndürüyor (periyodik olarak 30 dk) bu sorun tek bir park alanında değil gittiğim her yerde oluyor. Bazen kumandadan el ile kapatıyorum yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Kısacası aracımı kilitlendi sanıyorum ama kapıları açık buluyorum.

Not: Kumandanın pilleri yeni ve manyetik bir alanda bulunmadığından eminim........
:(:(:(:(:(

Forum kuralları gereği öncelikle kendinizi üye tanitim bölümünden tanitiniz lütfen...

benzer sorun bendede oldu, hem kapı hem bagaj kilidi garantiden değişti.
ben bu kadar uyduruk araba gormedim.

1- anahtarı ilk kez denemek icin sofor kapısındaki kilide taktım. anahtarı cevirince kilidde cevrildi. adi posta kutusu kilidi gibi arabanın kilid gobegi dondu ve bozuldu.
servis fransadan siparis verdi. sofor kapısı kilidi garantiden değişti.

2- bagaj kilidi. uzun yolda 90-100 km giderken bagaj acılmaya basladı. bu sorunu 5 -6 kere ara ara yaptı. servise gittim bagaj kilidi garantiden değişti.

ben boyle markaya ne diyim. bir kilidi kilidi bir kaliteli uretmemiş. hayatımda bu kadar ıgrenc kilid mekanızması gormedim.
PİL BİTERSE ANAHTAR CALISRMI diye bir deneyin belki sizinde sofor kapısı kilidinizi gobegi donecek.

Geri