Kgs'den Hgs'ye Geçiş hakkında yardım

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bizde kgs vardı 2 tane :) Aşağı yukarı içinde 15 20 tl olması lazım..
İş bankasına gittim ben karttakılerı aktarıp yenı hgs almak için.. Hgs yi aldım ama eski karttakileri aktaramadım ?
Kadın karayollarından kartın içindeki ücreti alabilirsiniz dedi ? Nasıl yapacaz acaba bilgisi olan var mı ?

Elinizdeki KGS kartı Karayollarının ise otoyol gişe yanlarındaki karayolları bölge müdürlüklerinden KGS kartınızın içindeki bakiye tahsilatını yapabilir yada içindeki bakiyeyi HGS'ye aktarabilirsiniz... Eğerki bi bankaya ait ise Mesela Shell kartlar Halkbankla anlaşmalıdır gidip Halkbank'tan tahsilatını yapabilirsiniz...

Elinizdeki KGS kartı Karayollarının ise otoyol gişe yanlarındaki karayolları bölge müdürlüklerinden KGS kartınızın içindeki bakiye tahsilatını yapabilir yada içindeki bakiyeyi HGS'ye aktarabilirsiniz... Eğerki bi bankaya ait ise Mesela Shell kartlar Halkbankla anlaşmalıdır gidip Halkbank'tan tahsilatını yapabilirsiniz...

Teşekkürler cevap için birisi ziraat bankasına ait ordan alabilirim o zaman zamanı geçmemişse de diğeri karayollarından aldığım kgs gişe derken otobana çıkmam benim 3 4 ayı bulur.. :) Ölür mü acaba kartın içindekiler.. 20 tl çok bir şey değil ama niye bırakayım devlete.. :)

KGS için bu gün son gün yalnız içindeki bakiye ne zamana kadar tahsil edilebilir onu bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem

Halkbank hgs tahsilatı yapmıyor,kaç sefer gittiysem bir sonuç alamadım.

Geri