Kaza

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım park halindeyken bir araç 2 araçlik yere girerken aracima arkadan vurdu polisi aradim durumu izah etdim onlarda çağlayan adliyesine dilekçe vermemi istediler indim aracimin yanina fazla bişey yokdu ufak çizik şimdi bi kaç arkadaşım dedi gerek yok 5-6 ay uğraşırsin bunun için değmez dedi sizin tavsiyeniz nedir ne yapmam lazim dilekçe yazarsam nasil yazmam nasil hep böle dengesizler beni buluyor ya

Son düzenleme:
Bize haber etseydin gelip döverdik geyiği :) araç seninmi ki dilekçeyi sen veriyorsun dostum ?yada senin üzerine kayıtlımıki?

Benimle ilgili bi derdinmi var arkadaşım
Evet araç benim ve babamın üstune kayıtli
Bakıyorum açdım konularda soruma cevap vermek için değil alay etmek için cevap veriyosun anlayamadim benimle ilgili bi sıkıntin varsa söyleyebilirsin

Benimle ilgili bi derdinmi var arkadaşım
Evet araç benim ve babamın üstune kayıtli
Bakıyorum açdım konularda soruma cevap vermek için değil alay etmek için cevap veriyosun anlayamadim benimle ilgili bi sıkıntin varsa söyleyebilirsin

Söylemiştim zaten....1.si senin ehliyetsiz olarak trafiğe çıkmana karşıyım ve bu şekilde kötü örnek olmana,2.si açtığın konularının içeriği hakkındada UYARMIŞTIM,3.sü büyüklerinle saygılı konuşmayı öğren ! Sana diyorumki dilekçeyi verecek kişi sen değilken yani babanken niye ukalalık yapıyorsun daha ? vs vs vs vs vs.....

Ya allah allah niye bu kadar dert oldu bu sana yaa abicim ehliyeti almama 2-3 ay kaldi ve ben kimseye kötü örnek olmuyorum sen tutturmuşun bi ehliyetsiz lafı aynı şeyi söylüyosun her defasinda birde küçük düşürmeye çalışman çabasi
Belki bizim bilmedimizi siz biliyosunuz bizim bildimi siz bilmiyosunuz olamazmi öğrenmek için ehliyetim olmasi şart mi anlayamadim arabam üstume değil diye bişey ögrenemezmiyim her açdım konuda beni küçuk düsürmeye çalışiyosun ve aşalıyosun ve ben saygımi korumaya çalışiyorum ancak sen bir bahane bulup suçlu duruma düşürmeye çalışıyosun ben senle daha fazla muhatap olmak istemiyorum lütfen benim açdım konulara cevap vermessen sevinirim böylece muhatap olmayiz cidden sizle tartışmak istemiyorum benim burda başimdan bir olay geçiyor geçmiş olsun bile demeden küçük düşurmeye çalışiyosunuz

Gecmis olsun. Benim eski aracimda olmustu. Adam arkadan carpti sadece cizik az biseyde koseden catlama vardi. 250 tl sini aldim, sen yoluma ben yoluma. 200 tlyede tamponu yaptirmistim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arac kımın ustuneyse butun resmı ıslemlerı o yapabılır bende babamın aracının park cezasını ıptal ıcın basvurdum cezayı ben yemıstım hakım bana yazmıs sen kımsın de cezaya ıtıraz edıyosun aracın sahıbı degılsın hıcbır hak taleb edemesın dıye
boyle durumlarda yakalayıp ne kopardıysan kardır karsı taraftan yoksa sıkıntı

Ya allah allah niye bu kadar dert oldu bu sana yaa abicim ehliyeti almama 2-3 ay kaldi ve ben kimseye kötü örnek olmuyorum sen tutturmuşun bi ehliyetsiz lafı aynı şeyi söylüyosun her defasinda birde küçük düşürmeye çalışman çabasi
Belki bizim bilmedimizi siz biliyosunuz bizim bildimi siz bilmiyosunuz olamazmi öğrenmek için ehliyetim olmasi şart mi anlayamadim arabam üstume değil diye bişey ögrenemezmiyim her açdım konuda beni küçuk düsürmeye çalışiyosun ve aşalıyosun ve ben saygımi korumaya çalışiyorum ancak sen bir bahane bulup suçlu duruma düşürmeye çalışıyosun ben senle daha fazla muhatap olmak istemiyorum lütfen benim açdım konulara cevap vermessen sevinirim böylece muhatap olmayiz cidden sizle tartışmak istemiyorum benim burda başimdan bir olay geçiyor geçmiş olsun bile demeden küçük düşurmeye çalışiyosunuz

1- Bak Kardeşim Bu Forumda Saygılı Olucaksın

2-Karşındaki Senden Büyük Hitap Şekline Dikkat Ediceksin Büyüklerinle Nasıl Konuşacağını Öğren

3-Ehliyetsiz Trafiğe Çıkman Hoş Değil

4-Babanın Arabasını Kendi Araban Gibi Gösterme Ruhsatta Senin Adın Yazdığı Zaman Benim Dersin

5-Bir Soru Sorman Gerektiğinde Böyle Bir Durum Var Nasıl Çözümlenir Nasıl Bir Yol İzlenir Ruhsat Sahibi Nasıl Bir Yol İzlemeli Diye Sorabilirsin

Bundan Sonra Umarım Biraz Daha Dikkatli Ve Saygılı Olursun

Sadece benim merak ettiğim şu mahkemeye versek çok uzun sürermi çok uğraşırmıyız

Öncelikle gecmis olsun. Formdaki abilerinin sozlerini dikkate almalisin. Farkindayim heveslisin heyecanlisin lakin ehliyetsizsin buda bizim gibi abilerini huzursuz ediyordur. Soruna gelince mahkeme olayi ni dusunme bile hakimin karşısına boyle bir sebepten ciksaniz ustune birde firca yersiniz. Anladigim kadari ile park ederken carpmis diyorsun zaten hasar varsa bile kucuktur. Bu tarz olaylarda anlik olarak cozum uretmelisiniz.saygilar

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri