Kaza yapdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merttok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merttok

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba herkeze hayırlı günler diliyorum bu ayın 19unda arkadan bi araca çarpmam sonucu kaskom olmadığından arabayı satmak zorunda kaldım renault ailesinden ayrıldığımı üzülerek sölemek için bu konuyu açtım herkeze çok teşekkür ederim bunca zaman yardımlarınızdan dolayı kazasız hayırlı günler diliyorum

Çok geçmiş olsun, Allah telafisi olmayacak sıkıntılar göstermesin. Renault marka bir arabanın olmaması RFC'dan ayrılma sebebin olmamalı bizler arkadaşlıkları, dostlukları bir marka adı altında başlatmış olsak bile devamını yüreğimizde taşırız.

İyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim tabikide bende bırakmak istemem ancak eskisi kadar sıkı takip edemiyeceğimi üzüntüyle dile getiriyorum malesefki

Gecmis olsun Allah hayirlisini versin.

Çok geçmiş olsun Allah daha kötüsü ile karşılaştırmasın

Amin arkadaşlar allah kimseye kaza bela vermesin insanı çok çaresiz durumlarda bırakabiliyor

Geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba herkeze hayırlı günler diliyorum bu ayın 19unda arkadan bi araca çarpmam sonucu kaskom olmadığından arabayı satmak zorunda kaldım renault ailesinden ayrıldığımı üzülerek sölemek için bu konuyu açtım herkeze çok teşekkür ederim bunca zaman yardımlarınızdan dolayı kazasız hayırlı günler diliyorum
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah

34VR1415

Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun.

Geri