ARACIM 2012 fluence 70.000 km de EDC DC4 ŞANZIMAN tipi 6 vites internette ki araştırmalarım sonucu ASİL RENAULT Kayseri yi tanıdım başta Mertkan usta Ahmet usta Mustafa usta olmak üzere asil otomotivi tanıdım servise girerken adeta yetkili serviste bile olmayan servis dizaynı ve teknoloji aletleri ile tanışma fırsatım oldu rutin bakımlar Triger bakımı ve birçok sayamadığım malzeme değişti ön arka Balat’a ve ön arka disk tornalama işlemi ve EDC ŞANZIMAN beyni değişmesi ve kodlanması ve yağ bakımları yaptırdım ve çokta memnun kaldım arızamı Kayseri’de asil Renault tan başka nokta atış sağlayan firma olmadı bazı yorumlara baktım Ahmet usta bizimle ilgilenmedi gibi şeyleri gördüm tedirginlikte gittim ama öyle değilmiş tek tek bana herşeyi anlattı ben şahsım adıma söylemek istiyorum ki şundan emin olun yetkili serviste bugüne kadar görmediğim memnuniyeti maddiyatı ilgi alakayı asil Renault ta gördüm şunuda söylemek isterim ki işinin ehli ustalar herkes 100 alıyorsa adam işinin ehli 200 alsın yeterki işi temiz olsun yapılan iş bidaha yapılmasın bence işi temiz yaptırmaya bakın RENAULT CU kardeşlerim ben razı oldum ALLAH TA ASİL RENAULT TAN RAZI OLSUN SAYGILARIMLA