kaybolan parça

saltintop

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba
öncelikle forumda yeniyim yanlış bir yere konu açtıisem simdiden özür dilerim

otomatik vites fluence'de vitesin olduğu yerdeki küçük bir kapak var, (ekte resmi var)
araç oto yıkamada bu parça kayboldu ve bir türlü bulamadım,

yetkili servis tüm parçaların değişmesi gerektiğini söyledi (yaklaşık 200 TL)

bu parça nereden temin edilebilir

Öncellikle Formumuza Hoşgeldiniz Sizleri Daha İyi Tanımamız İçin Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Seviniriz Sıkıntınızada Gelince Bilgili Arkadaşlar En Kısa Zamanda Yardımcı Olacaktır...

Sanırım siz orjinal olarak parçayı aramıyorsunuz, yan sanayi parçaları konusunda internet ortamında bir çok firma var onlardan bulursunuz.:eyv

evet hızlı bir giriş oldu :) benim için, ufak bir parça bir çok alternatif çözüm denedim ama yinede kendi parçasını bulabilirsem gerçekten çok güzel olacak :)

Öncelikler geçmiş olsun ;
aradığın parça için en sağlam yer çıkmacılarda olabilir yada ağır hasarlı araç satışı yapan yerlerden temin edebilirsin ben araçlarıma benzer birşeyler aradığımda genelde bu yolu kullanıyorum hem orjinal hem ucuz bazen de bedava bile oluyor :)

aslında tam olarak parçanın adını bile öğrensem onun üzerinden araştıracam (fakat bi türlü onu bile öğrenemedim) esenyurt sanayide dolaştım fakat bulamadım,
bu ikitelli'de falan bi yerler önerdiler ama orayada gidemedim,

Shift yada Sport mode kapama tuşu olabilir bi ihtimal ama bilemedim tahmin yürüttüm ben İkitellide ki çıkmacı sitesi gbi yer var orayı öneririm ana girişten sağa dönüp arkalara gidersen göreceksin :)

ikitellide atatürk oto sanayinde nur otoda buldum parçayı :) ufak bir parça fakat 40 tl istediler
20 tl'ye anlaştık,

ilgilenen herkese teşekkür ederim

Hadi Hayırlı ve geçmişolsun
Parça adı neymiş peki lazım olursa diye

Hayırlı olsun güzel fiyata almışınız.

Geri