katlanir ayna problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54_SL_255
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

54_SL_255

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ayna kapaklarini nasil sökebilirim bilgisi olan varmi birde sağ ayna kapandiginda bazen acilmiyor ne yapmam gerekir bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

Aşağida Fotografdaki Gördüğüm Gri Yerin Başlangicina Düz Tornavida Sok Yavasca Sağ Sol Oynat Tik Sesi Gelicek Üst Tirnaklar Çikar Alt Tarafin Tirnaklarinida O Şekilde Ayir Sonra Cek Çiksin...

10748962_832163173512904_530000933_n.jpg

Katlanir Aynan Bazen Açilip Bazen tutukluk Yapyorsa Sorun Motordadir.. Dişlilerinde Sorun Vardir.. Aynayi Açarken Kulağinla Sesi Dinle Eger Motor Ses Yapip Ayna Açilmiyorsa Dişlidendir.. Ama Hiç Ses Yapmiyorsa Soketinde Sorun Olabilir.. İçten Sök Ayna Bağlantini Tekrar Dene.. :eyv :eyv

Benim Katlanır aynası olan megane kullanıcılarına tavsiyem zaman zaman ayna motorlarının bağlantılarını pas sökücüleri ile temizlemeleri .

Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar

Motor sesi geliyor sanirim dişliler tam karsilamiyor söküp bi bakayim dedim ama ne civata var ne bi işaret yarin biraz uğraşacam inş hallederim ;)

Dikkat Et Komple Dağitma Bir Elektrikçiden Yardim Al İstersen :) Eğer Katlanir Aynan Varsa Sikinti Servsite 850 TL , Çikma 250 TL Dikkat Et :asabi :asabi

Hiim o zaman ellememek en iyisi ;) sanruf düğme çerçevesinden agzim yandi sütü üfleyerek yemek lazim

Full Araça Biniyosan Sonuçlarina Katlanacaksin hehe hehe

Geri