Kasko da araç modeli ikilemi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cirex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cirex

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.
Dün aracımın kaskosunu yaptırırken sigortacı modelini "clio HB icon 1.5dci 90bg s&s" seçti. Aracımda start stop olmadığını söylediğimde ise modeli "clio icon 1.5dci 90bg faz1" olarak girdi. araç modeli 2016
Şimdi bu biraz saçma gelebilir hihi ama bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Bu iki model arasındaki farkı tam anlayamadım. bu S&S seçeneği paket olan araç durduğunda motoru durduran özellik mi yoksa aracın marşı için kullanılan düğmenin üstünde yazan "stop start" özelliğini mi kastediyor bunu sigortacıda bilemedi. Allah korusun yarın öbür gün kaskoya ihtiyaç duyarız böyle saçma sebeplerden dolayı kasko konusunda sigorta firmalarının sıkıntılar çıkardığını internette okumuştum. İnsanın ilk arabası olunca da malum her şeyi kafasına takıyor.

Sizlerin kasko poliçesinde ne yazdığını öğrenebilir miyim...

Son düzenleme:
SS Bildiğim Kadarı İle Star Stop Olması Lazım Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Arac durdugunda motoru durduran ozellik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dediğiniz gibi 2016 clio dci 90 modelinde start stop yok, ancak benim ruhsatımda clio 1.5 dci S&S yazıyor, dolayısıyla kasko poliçesinde de öyle...

cevaplar için teşekkür ederim. benim kasko poliçesinde start stop olmadığını söylediğimde clio icon 1.5 dci faz1 yazdılar. faz1 ne demekse artık. bakalım Allah poliçeyi kullanmak zorunda bırakmasın hiçbirimize inşallah.

Geri