Kasislerden geçince amortisörden zannettiğim gelen sesin sebebi nedir arkadaşlar

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Soguk havalarda tümseklerden geçtiğimde gergiye alır gibi ses geliyor amortisörlerden geldiğini düşünüyorum soguk havalarda oluyor özellikle ve 4-5 tümsekten gecince geçiyor

Kardeşim Zaten Sikintinda Sorunun Cevabini Kendin Vermişssin , Soğuk Havalardan Dolayi Yapiyordur.. Bence Araci Çaliştir 5 dk Rolantide Çalişsin Sonra Hareket Et :eyv

Yok sorun o değil dost arabanın ısınmasıyla alakası yok sana şöle diyim mesela calıstırıp yarım saat bile aracı ısıtsam bile kasisten gelince ses geliyo sanki bişeyi gergiye alırsında gıcırdar ya o misal amortisorden kaynaklanıyo diye düşünüyorum

Amortisörlerini Değiştirme Vaktin Gelmiş O Zaman :(

aynı ses benim eski meggy dede vardı ısınınca kesiyo ama dimi?
tahminim soğukta donuyomu ne oluyo yada tayfun kardeşimin dediği gibi amortisörler gidicide olabilir

Yaz aylarında bu sesleri duyamazsınız,havaların soğuk olması araç içinde duyulan sesleri arttırıyor...

Aynı sorun benimkinde de vardı kasisten geçince gaaarrrçç diye bi ses geliyodu ama geçti :) soğukla alakalı bir durum yüksek ihtimal

Aynı sorun benimkinde de vardı kasisten geçince gaaarrrçç diye bi ses geliyodu ama geçti :) soğukla alakalı bir durum yüksek ihtimal
Aynen öyle sanki aracı gergiye alıyorlar garççç diye ses geliyor :)
Ve farkettim ki soguk havada yapıyor demekki soguklarda donuyor megancık:)
Suanda havaların ısınmasıyla bu sorunum ortadan kalktı arkadaslar abiler herkese cok tesekkür ediyorum

araç durduğu yerde direksiyonu çevir yine aynı ses yapıyorsa ön amortisör bilya ve takozlarını değiştirt parçalar pahalı değildir en fazla 120-150 tl gibi bir rakam tutar 100 tl de işçilik

Arkadaslar hepinize cok tesekkür ediyorum havalar ısındı ve sorunum ortadan kalktı sorun tamamen soguk havalarmış :)

Geri