Kartsiz kapi acip kitleyemiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Radagast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Radagast

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dun aksam aracimi arkadasa verdim sanirim karttan kitlemis acmis kapilari simdi anahtarsiz ne acabiliyorum nede kitleyebiliyorum kapilari kartsiz olarak nasil acip kapatabilirim? Umarim anlatabilmisimdir.

hocam kartı star stop yanındaki yerine takıp aracı çalıştır.sonra kartı çıkar.sorununun hallolcak

kartı yerine takıp çalıştırmaya gerek yok normal şartlarda . araç karttan kitlendikten sonra eller serbest devreden çıkar. hangi türlü olursa olsun çalıştıktan sonra tekrar aktif olur. olmuyorsa bir problem vardır. ya yedek anahtar denene bilir yada karta cep telefonu çok yakın ise kart eller serbest şekilde kapıları kilitlemiyor veya açmıyor. söylediklerim bizzat tecrübem ile sabittir.

Dun aksam aracimi arkadasa verdim sanirim karttan kitlemis acmis kapilari simdi anahtarsiz ne acabiliyorum nede kitleyebiliyorum kapilari kartsiz olarak nasil acip kapatabilirim? Umarim anlatabilmisimdir.

Aracınızı çalıştırıp stop ettikten sonra inip araçtan uzaklaştığınızda, kapılar anahtara basmadan kendi kendine kilitlenir, açmak istediğinizde de anahtara basmadan açılır.

kartın pili zayıfladığında eller serbest çalışmıyor. Benimde başıma geldi. Eger kartı belli bir süre kart yuvasına sokarak çalıştırırsanız tekrar eller serbest düzelir.Bilgilerinize

teşekkür ederim yorumlar için aracı çalıştırıp stop ettikten sonra tekrar aktif hale geldi aracı çalıştırmadan aktif hale gelmiyormuş bunuda öğrenmiş oldum :)

Kartı yuvaya takıyorum kartı tanımadı hatası alıyorum aracı çalıştıramıyorum sanırım kart arzalandı servise sordum yenisi 750 tl fiyat verdiler. Neyseki yedek kartım var. 😐

Geri