Kart mesafe sorunu ve birkaç yenilik için usta arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meneleos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meneleos

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba. Forumda yeniyim. 2013 Clio'dan 2013 Fluence'e geçmiştim 5 yıl aradan sonra şimdi tekrar Clio'ya döndüm ancak biraz attan inip midilliye binmiş gibi hissettirdi. :)

İlk önce sorundan başlayım;

Kart sağ cebimdeyken cebimi kapı kulpuna yaklaştırmadan kartsız giriş çalışmıyor. Fluence 1-1.5 metreden algılarken Clio'da 5cm mesafe çok kötü oluyor.
Kart pilleri tırt bir markaydı duracell plus pillerinden taktım belki zayıftır diye ama maalesef onunla alakalı değilmiş. Bazen uzaktan da algılıyor ama 10 denemeden 1'inde anca.
Bu sorun neyden kaynaklanabilir?

2. sorun arabada yolcuylayım diyelim, ben arabadan inip uzaklaşıyorum 5-10 metre ilerlediğimde yolcu kapıyı kapatırsa kapılar otomatik kilitlenmiyor. Menzil içinde olmam gerekiyor. Fluence'de böyle değil, 200 metrede bile olsam kapıları kilitliyor.
Clio'daki mantık "x metre uzaktaysa kilitle" gibi çalışıyor ama Fluence öyle değil sinyal kaybolduysa da kilitliyor. Bunun bir ayarı var mı?

Ekletmek istediklerim;
Sadece şoför camında tek dokunuşla aç-kapa var bunun tüm camlarda olması için düğmelerin değişmesi yeterli oluyor mu?
Araca binince telefona otomatik bağlanmıyor, bunun ayarı var mı?
Fluence gibi kumandadan camları kapatmak için orjinal bir yöntem var mı yoksa illa modül vb. aparat mı gerekiyor?

İstanbul'da önerebileceğiniz usta var mı?
Cevap verecek herkese teşekkürler.

Hayırlı cumalar.

istanbulda furkanaydınworkss var... instagramdan ona yazabilirisn

Geri