karlardan sonra teyp çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkaldaşlar ,
aracın üstünde ki karları akşam süpürdüm kapılar buz tutmuş açılmıyordu camlar buzluydu sıcak su ile yumuşatarak açtım kapıyı kontağı açıp kapadım sonra bastım marşa tek marşta çalıştı rolantide bıraktım teyp çaılışıyordu tavan lambasının düğmeye basınca çalışıyordu amakapı açık kalınca yanmıyordu ne olduysa neyse dedim iki tur atayımda ısınsın dedim teyp çalışmadı iç tavan aydınlatmasıda düğmeye basınca yanmıyor oda ne olmuştur neden teyp çalışmaz

Bir şey anlamadım inan.;)

Yaşadığınız yer çok soğuksa cihaz ve parçaları elektronik elemanların belli bir çalışma ortama vardır ondan dolayı etkilenmiş olabilir. Umarım geçici olur.

Abi geçmiş olsun sorun sadece 25 kuruşluk bir sigortadan kaynaklanıyor. Saatinde çalışmıyordur dikkat et. Sigortayı değiştir hallolur.:eyv

Son düzenleme:
Abi geçmiş olsun sorun sadece 25 kuruşluk bir sigortadan kaynaklanıyor. Saatinde çalışmıyordur dikkat et. Sigortayı değiştir hallolur.:eyv
sağol kardeşim saat çalışıyordu teyp karanlık :)

Sigortadanmış değiştim çalıştı Sağol ilk defa sigorta değiştim Nerede ve nasıl değişileceğini öğrenmiş oldum ama sigortanın yanmış olduğunu nasıl anlıyoruz onu bilmiyorum usta değişti tekrar patladı görünce ben değiştim sonra

benim arabada soğukta tavan lambası yanmıyordu kapılarda biraz zor açılıyordu şimdi hava braz düzeldi lamba yanıyor.sanırım lambayı çalıştıran rolede donmuştur ee -8 derece olunca araba ne yapsın.

ön kapılarda arda bi düğme var o donuyo bazen kapıyı açınca kapalı kalıyo sigorta sürekli yanıyorsa şase var benim beyindeki soket oksitlenmiş fanı açmıyordu

Geri