Karbratör deki boru

Muratcevk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/254/529/029/1029529254_960.jpg

Merhaba formda yeniyim tesadüfen sayfayı buldum herkeze iyi geceler öncelikle.

Linkde resmi bulunan 93 model torosuma ait karbratör de sol tarafta benzin girişinin yanındaki girişe takılan hortumum çatlamış ve gevşek duruyor gaza yüklenince yerinden esniyor elimle azıcık çekince hemen çıkan bu hortumun içi sümüksü krem gibi beyaz bir şey var bu hortumu değiştireceğim kendim ama bu krem kavamındaki şey nedir bu hortum ne işe yarar ve o krem kıvamındaki şey orda olmalı mı temizleyin mi.

Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Saygılıar.

Üst siyah kapakta biriken yağın köpüğü dışarı atıyor o hortum. Özellikle soğuk havalarda köpürme daha fazla olur. Temizlemene gerek yok öyle kalsın bir zararı yok.
Orada benzin girişinin yanında hortumların bağlandığı plastikten bir t var o kırılabiliyor çok nazik bir parça. Sanayide hortumları ve plastik parçayı bulup değiştirebilirsin. Yanlız kapaktan gelende değilde diğer hortumun içerisinde sibop gibi bir mekanizma var ona dikkat et.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için bu hafta sonu dediğin gib o t boru kırık onu ve akabinde bağlı olan kısa parça boruları değiştireceğim. Biri motorun üstünden giriyor digeri de altından yanlış göremediysem. o sibopa da dikkat edeceğim.

Tekrar teşekkür ederim.

Geri