KaRaHaN Testlere Devam Ediyor

vahapaydın

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet sevgili dostlar; geçtiğimiz günlerde KaRaHAN tarafından yapılan ZN Kangoo testinden hepiniz haberdarsınız.

Kangoo ile olan imtihanını başarıyla sonuçlandıran KaRaHAN'ın bu gün kü imtihanı da kötü sonuçlanmadı desek yeridir :)

Bu gün öncelikle Avrupa - Asya kıtalar arası seyahatimde bana eşlik ettiği için kendisine teşekkürü borç bildiğim KaRaHaN ilk olarak benimle birlikte tango testine katıldı :cool:

Tangoo teztimizi çok az bir yakıtla tamamlayan sevgili KaRaHaN bu testin hemen ardından Metrobüs Testi ile sınandı. Kullanılabilinecek en ağır koşullar altında kullanılan KaRaHaN tüm bu testlerde 0,50 litre su, 2 bardak çay, bir hat döner bir de kola ile tüketerek yeni bir tüketim rekoruna da imza attı hehe

Tangoo testinden kareler hihi
Ekli dosyayı görüntüle 10934Ekli dosyayı görüntüle 10935Ekli dosyayı görüntüle 10932Ekli dosyayı görüntüle 10936Ekli dosyayı görüntüle 10933

Son düzenleme:
Bende sana ait olan Tangoo çalışma resimlerini paylaşsam mı diyorum,değişik bir test olmuş...:D

Paylaş abim :) daha ne testler ne testler tango da ne ki :D

Sent from my çokacaipbiAndroidcihaz
Murat ve sen tehlikeli bir ekip oldunuz... :)

Murat ve sen tehlikeli bir ekip oldunuz... :)

Farkındayım abi :) ama o kadar da korkulacak bi ekip değiliz ;) bu arada bir takım pozlar ilk mesaja eklendi :D

Sent from my çokacaipbiAndroidcihaz

Bende Kangoo falan görünce roling var sandım :aytuğ

Geri