KaRaHaN İzmir RFC yol şarkıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İki gündür şarkıyı yakaladım dinlemeyenler için tavsiye edilir :eyv

Araçta dinlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

Zevkli adamsın sen Karahan. Bu güne kadar sana haksızlık eden Hakkı bey adına senden özür dilerim.:girl

Teessüf ederim Karahan bey:))bu nasıl bir ritimdir nasıl bir tarzdır daha 7.sn'de gözlerim kapanmaya başladı koy pikabı arabaya dedeefendi dinle daha iyi yani:))

Bende bunu tavsiye edeyim o zaman.:))

Hakkım abim yatırın yanıma dan sonra bir "sen yokkeennn olanları" paylaşmış bence aykut abi bence sana birşeyler demeye çalışıyor :))

kıhkıh​

aracda babamin arsivi olan 70 80 90lara ait 2 adet usb muvcut benim de turkce ve yabanci kopmalarim ve oyun havalarim var yolcularim usb doldurabilir arac da dinleyebilirler :)))

aracda babamin arsivi olan 70 80 90lara ait 2 adet usb muvcut benim de turkce ve yabanci kopmalarim ve oyun havalarim var yolcularim usb doldurabilir arac da dinleyebilirler :)))

Burakcım ben ne olur ne olmaz bir usb yapmayı düşünüyorum zaten ;)

turk sanat muzigi ve eski sarkilar var babamin arsivi ve cogu plaktan kayit aklina ne gelirse cilli bomdan tut elvis presli zerrin ozerden tut pink floyda kadar alayi mevcut

Hakkım abim yatırın yanıma dan sonra bir "sen yokkeennn olanları" paylaşmış bence aykut abi bence sana birşeyler demeye çalışıyor :))

Beni karıştırma Hakkı bey ile arandaki sohbete..kıhkıh

Geri