kapıyı açarken tak tak ses gelmesi .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nigne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nigne

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2012 aracim şoför kapısını açarken gergiden ses geliyor. Bu parça değişiyormu acaba bilgisi olan varmidir.araci yeni aldigim icin pek bilgim yok.

Kapı iç pandizotu söküldükten sonra o parça sökülüp yenisi ile değiştirilir...

Kapi gergisi degisecek

Aynı sorun benim araçtada vardı 2012 sanırsam hastalıklı seri :D 80 bin bakımına girerken ek olarak söylemiştim kapı gergisi müşteri memnuniyetinden değişti garantisi bitmesine rağmen aracımın uğrarsanız bir servise m.m den hallederler sanırsam faturaya fiyat olarak yansımadı ama 245 TL idi bilginiz olsun :)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bi ara servise ugrayip soruyum nedicekler bakalim.

Yalnız o gerginin iki çeşiti var. Orjinal olanı içinde plastik silindir bir tekerlek barındırıyo.. o tekerleğin birde metal olanı var. metali taktırırsan birdaha sorun yaşamazsın.. plastik tekerlek hemen deforme oluyor. ben önleri değiştirdim ilk bakımda arkalarıda değiştiricem

Randevu aldim servisten garanti dolmadan degistircem dediginizi söylerim ondan tasinlar.sadece şoför kapisi arızalı acaba diger kapilarida degistirirlermi ilerde bidaha sorun cikarmasin.

Sen en iyisi toptan yapın de garantiye sokarlarsa madem yapıyorlar bir iyilik toptan yapsınlar :)

Geri