kapı içinden gelen ses

umitcalisici

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
araç otobanda giderken sag ve sol kapı içinden cıtırtılar geliyo :sinirli acaba nedeni nedir? ve çözüm olarak ne uygulanabilir ?

takip :eyv

Araba kapı fitilerini yenile :)

Vidalar gevşemiş olabilir

Cam kirkolarından olabilir

camların içinde sunger gibi takozlar var onlar gidiyor
bahsettigin ses ince ince cıtır cıtır d,ye gelen ses olması lazım
bunun yanında kapının iç sacı genişliyor onlarıda biraz sıkıstırmak lazım
camcılarda o tip takozlar oluyor

Evet malesef kapı içini açtırıp sünger doldurmak en iyisi olacak bu arada arkadaşların dediği gibi fitillerin zamanı gelince değişmek şart gibi bişey.

dış tarafta kapı kolunun altında algılayıcı gözler var onlar zamanla ses yapabiliyorpaket lastiğiyle etrafını sarıp yerine oturtun hiç bişey kalmaz.en azından benim megan 2 durum böyleydi dün serviste bu şekilde çözüm buldular ama onlar paket lastiği takmadılar tabi siyah macuna benzeyen ama cam macunu olmayan enteresan bi malzeme döşeme macunu dediler onu kullanarak bunları sabitledilir sıkıntı muhtemelen odur...

değerle kardeşim iyi günler,sorununuzun nedeni kapı açma kolunun içindeki yayların gevşemesi.tamiratı mumkün anlayan bir usta baksın kısa sürede halleder.yolun açık olsun.bu arada ben oses yüzünden kapıyı komple indirdim ama son anda buldum.

değerle kardeşim iyi günler,sorununuzun nedeni kapı açma kolunun içindeki yayların gevşemesi.tamiratı mumkün anlayan bir usta baksın kısa sürede halleder.yolun açık olsun.bu arada ben oses yüzünden kapıyı komple indirdim ama son anda buldum.
hoşgeldiniz bilgilendirme için teşekkürler..üye tanıtımları bölümünden kısaca kendinizi tanıtırsanız seviniriz..keyifli forumlar :eyv

Geri