Kapı İçi Led Uygulaması

Hasanavci

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,

Bayinin sadece ön kapılar için 500 TL aldığı kapı içi ledleri hepiniz biliyorsunuz. Üstelik bayinin verdiği sözde orjinal ledler pilli ve ömrü kısa. Neyse bu ledleri internetten kısa bir araştırma ile 4 kapı içi olanını 90 TL ye buldum. Ancak maalesef İzmir' de bu işlerden anlayan usta bulmak zor olduğu için taktıramadım. Ankara' ya gittiğimde satın aldığım yere taktırdım. Ek' te resimleri paylaşmak istedim. Telefonla çektiğim için çok net olmayabilir. Yakın çekimde kabloyu göreceksiniz ben kapıları deldirmedim. Dikkat etmezseniz görünmüyor bile. Neyse durum bu beyler

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

harika olmuş.eşiklerle birlikte kaça mal oldu.özelden ankarada nerde yptrgnı söyler misin. herhangi bir sorun yaşadınmı kullanrken

güzel durmuş nerede yaptılar

Güzel Olmuş Güle Güle Kullanin :eyv :eyv

Güle güle kullan güzel olmuş :eyv

Buradan firma ismi yazmam doğrumu bilmiyorum ama yanlışsa siler ilgili kişiler. Google dan başkent oto aksesuar diye ararsanız firma bilgileri çıkıyor. Etlik te. Bütün marka modeller için ledler mevcut. 4-5 aydır kullanıyorum herkes hayran. Hatta Renault servise gittim servistekiler adres bilgi istediler.

S-Dizayn'dan alan varmı fiyatı biraz daha pahalı ama

Güle güle kullan kardeşim...

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle ;)

Geri