Kapı İçi aydınlatmalar

mutlu_03

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhabalar;

Scenic Privilege aracımın kapılarını kapattığımda kapı içindeki lambalar yanmaya devam ediyor. Çekmeceleri kontrol ettim hepsi kapalı. Yardımlarınızı bekliyorum....

Şimdiden herkese teşekkürler...

Ayak altlarındaki gizli gözleride kontrol ettiniz mi onlar kapanmayıncada dediğinizi yapabiliyor.

Evet çekmecelerden kastım oydu. Bu çekmecelerin sensörlerin yeri ile ilgili bir bilgim yok. Acaba sensör sorunu olabilir mi?

Peki tüm kapıları kapattığınızda kapıdaki lambalar yanmaya devam ederken tavan lambası bir süre sonra sönüyormu?

Evet tavan lambaları kapanıyor.

O zaman ya farketmediğiniz bir gözde tam kapanma gerçekleşmiyor yada switchlerden birinde problem var. Kol dayama yeri ileri geri hareket ederken kapanma var mı onada bakmak gerekir.

O zaman ya farketmediğiniz bir gözde tam kapanma gerçekleşmiyor yada switchlerden birinde problem var. Kol dayama yeri ileri geri hareket ederken kapanma var mı onada bakmak gerekir.

Çekmeceler tamamen kapalı görünüyor, lakin kol dayamayı kontrol etmedim.

Çekmeceler tamamen kapalı görünüyor, lakin kol dayamayı kontrol etmedim.

Şimdi bir başka bölümde bir arkadaş taban kapakların açık kalmasından kaynaklı bu sorun ile karşılaşmış. Yarın kapakları kontrol edip tekrar bilgi vereceğim.

Kolaylıklar diliyorum.

Sorun Tabanda bulunan gizli bölme kapağından kaynaklıymış sanırım kapak tam oturmamış. Yardımlarınız için teşekkür ederim...

Geri