kapı fitillerinin altında olan çürükler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
reno 19 ların kapı fitillerinin altına su alıyormuş kaportacı usta söyledi fitillerin altında çürük oluyormuş yeni arabalar böyle değil dedi 19 ların fitillerin altından su almaması için ne yapılmalı arka kapıyı açıp üst tarafın fitilini ayırınıca altı simsiyah durumda çürüyecek gibi çare nedir sizlerde de böyle şeyler olduğunda çare olarak ne yapıyorsunuz komple fitil değiştirsek su alması engellenirmi yada kaporta boya fitil herşeyi komple elden geçmesi mi gerek :)

Kapı fitilinin içinden akvaryum hortumu geçirebilirsiniz metresi 50 krş bişey toplam 20 metre yeterde artar ben bu şekilde çözdüm şuan sadece arka cam fitilinden alıyor güneşli havada fitilin etrafına siyah silikon çekcem ayrıca stoplarıda söküp silikon yapıp tekrar takın yokuş aşağı park edince buralardanda ön taraflara gelir bilginize...

Kapı fitilinin içinden akvaryum hortumu geçirebilirsiniz metresi 50 krş bişey toplam 20 metre yeterde artar ben bu şekilde çözdüm şuan sadece arka cam fitilinden alıyor güneşli havada fitilin etrafına siyah silikon çekcem ayrıca stoplarıda söküp silikon yapıp tekrar takın yokuş aşağı park edince buralardanda ön taraflara gelir bilginize...
Dediğin hortum nasıl birşey link varmı foto yada bakayım kartal oto sanayide fitil satan bir dükkan vardı oraya sorayım

http://m.n11.com/akvaryum-hava-hortumu-5-metre-P15399346#
Herhangi bir akvaryumcudan alabilirsiniz yada sipariş verebilirsiniz
Ben yaptım kapıların kapanma sesi tok oldu su almıyor yüksek hızda uğultu seside azaldı

fitili kesip içine hortum sokup sertleştirme sağlanması gerekiyor anladım ama bu ne kadar kullanışlı olur suyu engellermi

yaptığın yerin resmini atabilirmisin nasıl oldu bakabilirmiyim hortumu alınca oraya yapıştırmamı yoksa geçmelimi nasıl olacak resim arabadan koyarmısın

Resimlik bir durum söz konusu değil kardeşim, fitillerin içinde hortumu komple geçireceksin. Resim çekse nasıl göreceksin. fitilin içinde zaten. Kolay gelsin.

Resimlik bir durum söz konusu değil kardeşim, fitillerin içinde hortumu komple geçireceksin. Resim çekse nasıl göreceksin. fitilin içinde zaten. Kolay gelsin.
Amladım abi araştırdım youtube da varmış benzer video

Su alması kesildi hortum fitil içinden geçtiği için haliyle fitil biraz daha etli oluyor.
. yeni model araçlar gibi tok kapanıyor ve kapı koluna dokunmayla açılıyor
.uğultu sesi megane 1 ve accent era kadar diyim sen anla iki aracıda tecrübe ettim daha fazlasını bekleme zaten
.20 metre al fitilleri tornavida gibi bişeyle çok küçük del zarar görmesin bulunmuyor çünkü kaş yaparken göz çıkarma sabırlı ol yaparken biraz uğraştırıyor çünkü
.4 kapı ve bagajada mutlaka yap faydasını görürsün 200 tl vermektense 10 tlye işini hallet duacı olursun emin ol..

Su alması kesildi hortum fitil içinden geçtiği için haliyle fitil biraz daha etli oluyor.
. yeni model araçlar gibi tok kapanıyor ve kapı koluna dokunmayla açılıyor
.uğultu sesi megane 1 ve accent era kadar diyim sen anla iki aracıda tecrübe ettim daha fazlasını bekleme zaten
.20 metre al fitilleri tornavida gibi bişeyle çok küçük del zarar görmesin bulunmuyor çünkü kaş yaparken göz çıkarma sabırlı ol yaparken biraz uğraştırıyor çünkü
.4 kapı ve bagajada mutlaka yap faydasını görürsün 200 tl vermektense 10 tlye işini hallet duacı olursun emin ol..
Bunuda yapalımmı seni bulmuşken

Geri