Kapı çıta boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Emirhan SERKUŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
6 Mayıs öncesi aracı güzelleştirmek adına ve boşta kalmanın verdiği rahatlıkla perşembe günü türbe ziyaretinde Usta ve Faruk abimle çıtaları söktük. Malzemeleri temin edip bugün evde yıkama işlemiyle başladım. Plastik astarını çektim 2 kat olarak, 1 kat boya attım ve sabaha kadar kurumaya bıraktım. Bir kaç kare resim çekebildim. :eyv Yaşasın karadüzen style ;)
160nl.jpg

158qm.jpg

162fu.jpg

161uq.jpg

Beyaz mı oldu güzel:eyv girişmişken aynalarıda siyah yap...:)

Bende diyorum niye çıtalar yok :D

AsFSJmtCAAM2STX.jpg

şu çıtaları benden fazla boyayan yoktur herhalde sonunda araba boyarıken adam gibi boyattım kurtuldum yaklasık 4 kere filan boyadım emeğine sağlık abi karadüzen işler gibisi yoktur :)

şu çıtaları benden fazla boyayan yoktur herhalde sonunda araba boyarıken adam gibi boyattım kurtuldum yaklasık 4 kere filan boyadım emeğine sağlık abi karadüzen işler gibisi yoktur :)
Sağolasın kardeşim. Bakalım ben inşallah bir daha boyamam gider epey bir süre:eyv

Furkan sen o resmi çekerken ben yukarıda balkonda debeleniyordum. Tiner zımpara astar boya :) Seslenseydin yardıma çağırırdım seni;)
Yukarı doğru baktım ses seda yok, evli barklı adamı rahatsız etmeyim dedim Emirhan abi :D
Bilseydim gelirdim valla :D

Yukarı doğru baktım ses seda yok, evli barklı adamı rahatsız etmeyim dedim Emirhan abi :D
Bilseydim gelirdim valla :D
Ben emekli adamım kardeşim:) Yarın son kat ve verniği atıp takıcam, tamponlara gireşecem, hayırlısı bakalım :eyv

Ben emekli adamım kardeşim:) Yarın son kat ve verniği atıp takıcam, tamponlara gireşecem, hayırlısı bakalım :eyv
Kolay gelsin, zor iş vallahi :)

Geri