Selamlar arkadaşlar,
Kangoo muzu aldıktan sonra önem verdiğim bir konu olan havalandırma temizliğini gerçekleştirdim, dış kısımdan yaptığım temizlik sonrası bu haftasonu içinden de yapmayı planlıyorum.
Öncelikle silecekleri ve altındaki plastiği söküyoruz,
Yılların tozu toprağı duruyor(du), fotonun alt tarafındaki kısmı kapatan bir kapak daha var onu da sökünce aşağıdaki görüntü ile karşılaşıyoruz
Temiz temiz çalışalım tabi
Polen filtresi yerimiz ve eski filtremiz
Filtre kutusu toz toprak içinde idi
Toz toprağı temizledikten sonra evoparatöre doğru temizleme köpüğü sıktım(motip klima temizleyici)
Polen filtresinin sol tarafını sökünce havalandırma motoruna ulaştım, motoru dışarı alıp yerini temizledim
Motorumuz,
Dağıttığımızın tersine topluyoruz ve toz toprak kokularına veda ediyoruz.
Umarım faydalı olur, keyifli forumlar.
Kangoo muzu aldıktan sonra önem verdiğim bir konu olan havalandırma temizliğini gerçekleştirdim, dış kısımdan yaptığım temizlik sonrası bu haftasonu içinden de yapmayı planlıyorum.
Öncelikle silecekleri ve altındaki plastiği söküyoruz,
Yılların tozu toprağı duruyor(du), fotonun alt tarafındaki kısmı kapatan bir kapak daha var onu da sökünce aşağıdaki görüntü ile karşılaşıyoruz
Temiz temiz çalışalım tabi
Polen filtresi yerimiz ve eski filtremiz
Filtre kutusu toz toprak içinde idi
Toz toprağı temizledikten sonra evoparatöre doğru temizleme köpüğü sıktım(motip klima temizleyici)
Polen filtresinin sol tarafını sökünce havalandırma motoruna ulaştım, motoru dışarı alıp yerini temizledim
Motorumuz,
Dağıttığımızın tersine topluyoruz ve toz toprak kokularına veda ediyoruz.
Umarım faydalı olur, keyifli forumlar.