Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
klimanız açık olunca aniden gaz verip çektiğinizde klimayı kapatıyor.uznun yol için çok güzel bişey çünkü sollamaya geçtiğinizde dipgaz yapınca klimayı aniden kapatıcak.
Abi inanır mısın geçen gün boşta ara gaz denemesi yapıyordum kafayı camdan çıkarmıştım ve bende fark ettim hatta konu açmayı bile düşünüyordum. hehe O klimanın çat diye devreye girme sesi gaza basıp bırakınca yeniden geliyordu o an fark ettim.hehehehehehehehe
Büyük ihtimalle vardır bence. Klima açıkken sessiz bir ortamda (örn: otopark) gazı 2000 2500 devire kadar basıp çekin olmazsa az pompalayın gazı sonra bırakın eğer klima motorundan gelen o çat sesi gelirse vardır.
klimanız açık olunca aniden gaz verip çektiğinizde klimayı kapatıyor.uznun yol için çok güzel bişey çünkü sollamaya geçtiğinizde dipgaz yapınca klimayı aniden kapatıcak.
En son çıkan araçlarımızda gaz pedalına ani yüklenmelerde ! klima kompresörü devrede kısa bir süreliğine çıkar ve hemen sonrasında tekrar devreye girer.