Kango röle sikintisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wortex

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar,
2009 model yeni kasa kango aracıma alarm taktırıdım.
ama bir süre sonra alarm çalışmadı.
alarma kontak kapalıyken elektrik almak için resimde görünen sigorta paneli üzerinde
attachment.php
soldaki röleden + uç alınmış.
yani şu an o rölede alarmda çalışmıyor alarmdan vazgeçtimde acaba bu röle hangi sistemi besliyor arabada benim deniyebileceğim herşey çalışıyor.bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

Kalorifer far diye biliyorum kaloriferi açınca çıt eden röle :)

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.ama far yada kalorifer rolesi değil çünkü rolede enerji olmamasina ragmen farlar ve kalorifer çalışıyor .

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.ama far yada kalorifer rolesi değil çünkü rolede enerji olmamasina ragmen farlar ve kalorifer çalışıyor .

Bu Röle ne işe yarıyor araştırıyım bende merak ettim :)

arka cam rezitans olma ihtimali nedir

Yok onuda denedim rolede enerji yokken rezistan çalışıyor

Yok onuda denedim rolede enerji yokken rezistan çalışıyor
radyatör fanı olabilir. Anacak bunu röle enerji vererek bulabilirseniz.

Ben Fabrikada Endüstriyel elektrik işi yapıyorum maalesef klasik bir hata Bu tip sistemler uygulanırken devreye paralel bir bir röle eklenmeliydi ve beslemeside uygun bir sigorta kaynağından alınmalıydı.Geçmiş olsun...Ne işe yaradığını rölenin ben bilmiyorum ancak sigortaları kontrol etmenizi ve sökebiliyorsanız hafifçe rölenin üzerine vurmanızı tavsiye ederim kontak takılı kalmış sigorta attırmış yada kontaklar her ne kadar 20 amp. olsada zarar görmüş olabilir.
Birde rölenin çalışmadığını nasıl anladınız çekme sesinden olabilirmi ?Bence en mantıklısı uygulamayı yapan arkadaşa giderek sorunu çözmesini istemek.İlaveten bu bağlantıyı yapan arkadaş paralel röleyi neden koyayımki ben bunu yılardır yapıyorum v.b abartmayın şeklinde dönüş yapacaktır.Sormakta fayda var , Rölenin kontaklarındaki aktif akıma bakmışmı ölçmüşmü yada bağladığı cihazın gücü nedir uyumlumu bağladığı devreye ??

Maalesef teknik anlamda hiçbir şeyi kuralına literatürüne göre yapmıyoruz
Tekrar geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Fanda klimayı devreye sorunca calisiyor

Role ye dışardan enerji verip manuel tetikledim arabada çalışan bişey görmedim.
Bu role ne işe yarıyor hala bulamadım.

Geri