Kampana paslanması hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhn55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhn55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Aracım 2017 model clio 4 kampanaların orjinal rengi gri ama uzerinde pas olmaya başladı. Servise götürsem garantiye girer mi acaba. Bilgi verebilecek olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2017 model clio 4 kampanaların orjinal rengi gri ama uzerinde pas olmaya başladı. Servise götürsem garantiye girer mi acaba. Bilgi verebilecek olan var mı?

Götürdügünüz servise göre değişir ama garanti kapsamında bir işlem yapacaklarını sanmıyorum

siz kendiniz de halledebilirsiniz arka lastikleri sökün ve tel zımpara fırçası işe pası atın kirden arındırın ve sprey siyah veya hangi renk isterseniz o renk etrafını kapatarak boyayınız ben öyle yaptım.

siz kendiniz de halledebilirsiniz arka lastikleri sökün ve tel zımpara fırçası işe pası atın kirden arındırın ve sprey siyah veya hangi renk isterseniz o renk etrafını kapatarak boyayınız ben öyle yaptım.

teşekkür ederim hafta sonu aracın üzerinde kış lastiklerini değiştiricem o zaman uygulucaz bunu .

+1 Katılıyorum. Ekstra olarak kullanacağınız boya ısıya dayanıklı olursa boya daha uzun ömürlü olur. Normal boya da en kötü 2 seneye yakın iş görür

Geri