arkadaslar 1996 1.4 klimalı r19 europa aracım bugun kontagı kapattım kalorifer basladı calısmaya kalorifer anahtarıda kapalı konumda iken aracı calıstırdım normal kalorıfer durdu normal anahtardan acıp kapatıyorum calısıp duruyor stop edıp anahtarı cekınce kalorifer calısmaya baslıo orta devırlerde bi ufleme yapıyor anahtarla oynayınca devır artıo azalıo ama kapanmıyor işin tuhafı anahtar saglam calıstırınca yada kontagı acınca sıstem normale dönuyor durdurmak ıcın sıgortalarını cıkardım gene calısıyor kaput altından basladım dagıtmaya resıstans kısmını söktum sustu calısan bı europanın resıstansını söktumtaktım yıne aynı calısıyor resıstansta saglam kontagı soktum acaba kkontak termıgımı yapıstı dıye ama oda saglam cıktı butun baglantılarını ayırdım yine calısıyor dırek bı yerden enerjılenıyor ama çözemedım beyınden dırek gelıyor bılgı dıecem ama hıcde ole gıbı degıl neden dersenız anahtar uzerınden gecmesı gerektıgı ıcın anahtar kapalı ve sıgorta sokukken calısması ımkansız bı yerden kısa devre oluyor ama bulamadım beyınden gelıyor bıle olsa anahtarda takılı kalması lazım basına daha once bole bı durum gelen varmı malum kıs gunu camlar buhar yapıyor yola cıkamıyorum artı soguk devreye almam lazım suan rrezıstansın soketını soktum kalorifer iptal durumda yardımlarnızı beklıyorum