Kalorifer motoru arızası

adnandeşik

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba aynı konuyu bi başka yerde açmıştım taşıyamadım...yanlış bişey yapıyorsam bağışlayın...benim araımın arızası kalorifer motoru...kaloriferi açınca motor sıkışıyor dönmüyor...service yazısı çıkıyor...konyada bi çıkmacıdan aynı motordan buldum taktım oda aynı arızayı verdi...acaba sorun başka yerdemi yoksa iki motorda da aynı arızamı var...ikici bi konu ben bu motorla uğraşırken ne yazıkki soketi kırdım bu kaloriferden gelip kalorifer motoruna giren soket...bana bu soketin kablo sıralamasını gösteren bi foto lazım...teşekkür ederim şimdiden...

arkadaşlar lütfen yardım istiyorum sadece bi fotograf lazım kimse çözemedi soket işimi kalorifer motoruna giren soketin kablo sıralamasını yapabilmem için fotografı lazım sıfır motor aldım çalıştıramıyorum...yardım edin karşılığında ücret bile gönderebilirim....

Çok geçmiş olsun. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar görürse size yardımcı olacaktır. hepsinde aynı mıdır. sistem bilemiyorum. Ancak tahmini olarak bakılırsa o havayı üflemesi için bir adet pervane gerekli. bu pervane bozuk olabilirmi ?

teşekkür ederim kardeşim ilgin için....sistem çalışıyor...motor arızalıydı değiştirdik...ancak soketi kırıldı kablolar boşta 7 tane kablo var sokete giren amncak hanigsi nerenin bilemio elektrıkçi...elektronik dewre olduğu için yanlış bişey yapmak yada yaptırmak istemiyorum...1995 2000 arası lagunalarda aynıymış...

İnşallah bulursunuz

Ustam bende 96 laguna rxe var isterseniz yardimci olabilirim konu 2 ay once acilmis ama lazim olursa soyleyin cekerim foto bende suan aracin eski sahibinin bozduklarini duzeltiyorum numarami msj atiyorum whatsapp tan yaxabilirsiniz.

Geri