Kalorifer motor arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

can62

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2006 model scenic 2 aldım ama bir ayda masrafa başladım.Şimdi ise bir anda kalorifer çalışmaz oldu elektrikçiye gösterdim kalorifer motoru dedi ve ön göğüsün inmesi gerekiyormuş ortalama 600-700 civarında masraf olur,işçilik 200 diyen 400 , 500 diyenler var bende öngöğüsün sökülmesinde deformalar olacağını düşündüğüm için söktürmedim bekliyorum hiç böyle bir durumla karşılaşan varmı, göğüs sökülmeden halleden varmı bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler

Forumda bir arkadaşımız göğsü söktürmeden kalorifer fanını değiştirdiğini yazmıştı. Pedal kısmından söktürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2006 model scenic 2 aldım ama bir ayda masrafa başladım.Şimdi ise bir anda kalorifer çalışmaz oldu elektrikçiye gösterdim kalorifer motoru dedi ve ön göğüsün inmesi gerekiyormuş ortalama 600-700 civarında masraf olur,işçilik 200 diyen 400 , 500 diyenler var bende öngöğüsün sökülmesinde deformalar olacağını düşündüğüm için söktürmedim bekliyorum hiç böyle bir durumla karşılaşan varmı, göğüs sökülmeden halleden varmı bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler

Aynı sorunu bende yaşadım. Servise gittim ve ücretsiz yaptılar ama sökme durumu oldu. çünkü bazı yerlerde çizilmeler olmuştu. Gerçi ASF saolsun sürekli haşır neşir olduğumdan ücretsiz yardımcı olmuşlardı. Ama neden nasıldı diye sormadım.

Geri