Kalorifer Isıtmıyor

52sonmez52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bende r9 var ve sorunum kalorifer hiç ısıtmıyor sebeb ne olabilir okadar tamirciye gittim kimse sorunu anlamadı maalesef günümüzde cebine tornavida koyan kendini tamirci sanıyor yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

Su devirdaim hortumlarında hava olabilir, devirdaim arızalı olabilir, motor ustaları nasıl anlamaz...?

Konu başlığını değiştirdim, kusura bakmayın ama damdan düşer gibi hiç hoş olmayan bir başlıkla konu açmışsınız.
Kendinizi üye tanıtımlarından tanıtarak daha iyi bir giriş yapabilir, olumlu etki bırakabilirsiniz.

* Sıcak su vanası veya açıp kapayan mekanizma arızalı olabilir.
* Hortumlarda hava olabilir.
* En kötü ihtimal araç conta yakmış olabilir.

Sadece su ile kullandıysanız motor bloğu kireçlenme yapmış olabilir. Buda soğutma suyunun sağlıklı devirdaim yapmasına engel olur. Su ısınmaz iş conta yakmaya kadar gider..

* Sıcak su vanası veya açıp kapayan mekanizma arızalı olabilir.
* Hortumlarda hava olabilir.
* En kötü ihtimal araç conta yakmış olabilir.

Sadece su ile kullandıysanız motor bloğu kireçlenme yapmış olabilir. Buda soğutma suyunun sağlıklı devirdaim yapmasına engel olur. Su ısınmaz iş conta yakmaya kadar gider..
içinde hava olsa araç hararet yapar zaten bende de olmuştu. conta değişti. herşey normal döndü. Ancak sıcak havada termostat geç açardı. şimdi soğukta ise erken açıyor haliyle kalorifer geç ısınıyor.

Termostat değiştirmediyseniz termostat açık kalmış arızalanmış olabilir. Yenisi ile değiştirin.
Yaz kış orjinal termostat kullanmanızı tavsiye ederim.

aynen hava olsa hararet yapar kalorifer peteğin tkalı olabilir...yada termostatın arıza yapmış olabilir 90 lık la degişdir

Bende de aynı sıkıntı var kalorifer sıcak uflemiyor fakat motordan kalorifere giden hortumlarin ikiside sicak. Orta konsolu söktum sicak soguk düğmeleri çalışıyor bi yerde kopukluk falan yok. petek mi tıkalı acaba ?

Petek tıkalı torpido sökülcek ortalama kale petek dahil işçilik 250-280 arası

Geri