kalorifer düğmesi yükseltme alçaltma

d.fikret

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam aracımın kalorifer açma kapama düğmesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar ne yapmam lazım

selam aracımın kalorifer açma kapama düğmesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar ne yapmam lazım

Parça yorgunluğundan görevini tam görmediği belli bence düğme ve mekanizmanın değişmesi lazım :eyv

Not: kendinizi üye tanıtım bölümünden tanıttıktan sonra açacağınız konular daha çok cevap almanızı sağlayacaktır :eyv

teşekkür ederim acaba neleri değişmek gerekiyor ve fiyatları ne kadardır ?

r19 düğme tek değişmez.ama iyi bi elektrikçi bulursanız lada samara kalorifer düğmesini uydurabilir.öbür türlü komple değişmeniz gerekiyo kumanda panelini

anladım saolun

Kardesim akunun ordaki soketi oynat duzelir anladin degilmi yeri akunun yanindan uzan saga dogru

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardesim akunun ordaki soketi oynat duzelir anladin degilmi yeri akunun yanindan uzan saga dogru

foto çekebilirmisin bizde öğrenmiş oluruz kalorifer düğmesi söküp temizlesek istiyorum arka kısımları sonuçta yorgun araçlar kırmaktan korkuyorum tekrar takarken kolaymı acaba

Bi ara cekerim ama kaputu acip torpidonun onune aku yeri geliyo kapagini acip akunun silecek tarafina tek bi tane soket var gorunuyo o da normal tirnakli renault soketi onu cikarip balata spreyi ile temizlemen yetecektir

Geri