Kaliperleri boyadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mismail

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın kaliperlerini boyadım. Ek olarak bir de renault ya da megane yazacağız bakalım.Şablon hazırladım asetada yazdırdım eğer düzgün kesebilirsek beyazla boyayacağız.

boya yakışmış. 4 tekerimde disk diye hava atıyor araba. Dinamik jantlara ne oldu onda daha güzel dururdu.

Hayırlı olsun çok güzel olmuş :eyv Bende yakın bi zamanda boyayacağım inşlh. jantlar piano black - Krom renginde . Renault sarısı yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak :)

boya yakışmış. 4 tekerimde disk diye hava atıyor araba. Dinamik jantlara ne oldu onda daha güzel dururdu.
sorma orjinal jantları daha güzeldi ama atıklık vardı daha öncede baya sıtılıp düzeltilmiş araba o aralar disk yamultuyordu herhalde jantlardan diyerek değiştirdik meğer jantların yamukluğundan değilmiş disk atması.Biri çıksa gel takas edelim dese orjinal dymaique jantlarıyla değişrim yani ;)

Arkadaşlar aracın kaliperlerini boyadım. Ek olarak bir de renault ya da megane yazacağız bakalım.Şablon hazırladım asetada yazdırdım eğer düzgün kesebilirsek beyazla boyayacağız.

Çok güzel olmuş, boyadıktan sonra bir zaman sonra boya dökülmesin diye cila sıknız mı acaba?

Geri