Kafamda deli sorular yardım lütfen

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba Dostlar

2014 aracımda 1 haftadır akşamları fark ettim Kısa farlar açık düşünün sola sinyal veriyorsunuz ve direksiyon toparladığında sinyal kolu tak attığında farlar göz kırpıyor gibi git gel yapıyor bu nedir neden yapar yaşayan var mı?

Çok teşekkürler

Akü zayıf olabilir mi?

Merhaba Dostlar

2014 aracımda 1 haftadır akşamları fark ettim Kısa farlar açık düşünün sola sinyal veriyorsunuz ve direksiyon toparladığında sinyal kolu tak attığında farlar göz kırpıyor gibi git gel yapıyor bu nedir neden yapar yaşayan var mı?

Çok teşekkürler

Merhaba,

Far kolunda oksitlenme gibi bir durum olabilir anlık sinyal atmasında temassızlık yaparak enerjiyi anlık kesebilir kontrol ettirmekte fayda var

1- Akü'nün bittiğini anlamak için kartı takdığında gözstergelerin hepsi aynı anda yanıyorsa akü bitmiştir.
2- Böyle bir durum yoksa koldan olabilir.
3- Tesisatında sıkıntı vardır.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. AKÜ zayıflamış olabilir geçen ay bizi yolda bıraktı ve takviye yaptık yola devam ettik. olası bir durum evet sinyal kolunun oksitlenmesi var ise nereden açılıp bakılır? ayrıca sağ sinyal de sorun yok ama sol sinyalde yapıyor anlamış değilim ama bunların hepsini tek tek kontrol edeceğim.

Evet dostlar dünde yolda kaldık ve bugun aküyü değiştirdim İnci AKÜ 60 Amper ile değiştirdim. eskiyi verdim yenisini aldım 700 TL umarım fiyat normaldir yeni tarihli akü

Merhaba bu gunun sartlarinda iyi fiyat yuksek degil.

Geri