Kafam da deli sorular :S

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba Arkadaşlar

1.Sorum şu- İşyerindeki arkadaşın 2014 1.2 TCe Clio4 aracına bindim ve direksiyonu çok ama çok yumuşak hafif geldi acaba 1.5 dci 2014 ile arasında fark var mı? yoksa benim aracım mı sıkıntılı direksiyon onun kadar yumuşak değil.

2.sorum Ön cam için Kalorifer kademe açınca acayip bir boğaz yakıcı koku geliyor ve mide bulandırıyor neden olabilir?

teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar

1.Sorum şu- İşyerindeki arkadaşın 2014 1.2 TCe Clio4 aracına bindim ve direksiyonu çok ama çok yumuşak hafif geldi acaba 1.5 dci 2014 ile arasında fark var mı? yoksa benim aracım mı sıkıntılı direksiyon onun kadar yumuşak değil.

2.sorum Ön cam için Kalorifer kademe açınca acayip bir boğaz yakıcı koku geliyor ve mide bulandırıyor neden olabilir?

teşekkürler
1-Elektrik destekli direksiyon da sorun olabilir yada direksiyon hidroliği eksilmiştir .
2- Polen filtresi en son ne zaman değişti

Lastik ebat ve havasından da olabilir.

1-Elektrik destekli direksiyon da sorun olabilir yada direksiyon hidroliği eksilmiştir .
2- Polen filtresi en son ne zaman değişti
Her yıl aynı tarihte değiştiriyorum polen filtresi ve diğerlerini ve bu sefer direksiyon hidroligini kontrol ettiricem

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lastik ebat ve havasından da olabilir.
Lastik ebadı 185/65/15 yeni aldım havaları da sürekli kontrol ediyorum.ama.anlayamadim.neden

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri