Kafalık monitörü yaptırdım arkadaşlar buda resimler :)

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle özelliklerinden bahsedeyim dvd ve cd okuma özelliği var usb de ve hafıza kartından baglantı yapabiliyoruz oyun oynayabiliyoruz bunun için kablosuz kumandası var görüntü kalitesi gerçekten iyi netlik bakımından bunlarda birkaç resim
Film izlerken daha net bir görüntü kalitesi alıyorum oyunlarda pek oyun kalitesinden pek iyi görüntü vermiyor
eQNErv.jpg
[/URL][/IMG]
eopP1R.jpg
[/URL][/IMG]
empjBZ.jpg
[/URL][/IMG]

Ellerinize sağlık, araçta özellikle uzun yollarda gayet kullanışlı ve gerekli bir özellik. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanızı dilerim ancak fiyat ve nasıl yapıldığı hakkında biraz daha detay verirseniz yaptırmayı düşünenler için daha yol gösterici olacaktır. İyi forumlar.:eyv

Güle güle kullanın. Güzel bir uygulama olmuş. :eyv

Güzel Olmuş Gercekten , Fiyat Konusundada Bilgi Verirseniz Sevinirim... :eyv :eyv

maşallah güzel olmuş aracın segmentini arttırmış resmen :eyv

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :) :)

Güzel olmuş iyi günlerde kullanın

hot game nedir ya ????:D:D:D:D

Güle güle eskit güzel bir option olmuş aracına. Uzun yolda arkadakiler sıkılmaz :eyv

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum
Hot game biraz yanlis anlasilsada yeni oyunlari o baslik altinda toplamislar sicak sicak firindan cikti misali ;-)
Aracima uygulanmasi 15 dakika anca surdu aracın cd calarin arka kismindan elektrik alındı ve montaj edildi
Fiyat konusuna gelecek olursak 150 ile 250 lira arasinda değişen modeller vardi 150 lira olanlarin goruntu kalitesi gercekten.dusuktu bu aldığımda gerçekten cok iyi netlik var hd ekran diyebilirim 250 liraya aldim bu cihazi daha yeni taktirdim en kisa zamanda bi dvd film.alip deneme yapacağım

çok güzel olmuş. ama hot game ismini ben de tutmadım :)

İyi günlerde kullan.:eyv

Geri