Öncelıkle kafa karıştıran derken kendımden bahsediyodum.Yanlış anlaşılmasın.Kafamda aracı değiştirme gibi bi fikir var yaklasık 2 aydır.Fikrin oluşma sebebi ise.Uzun yolda aracı cok kullanmam ve de halıyle cok KM yapmam.Geçen aralıktan bu yana 11.000KM yol yaptım 1.5 clio ile.Haliylen uzun yolda insan biraz daha beygir gücü ariyo.Ekstra olarakta arkada oturanların bel agrılarından şikayetleri.anlıyacagınız araç aileme ufak gelıyo dıyebılırım.Yoksa aracın hıc bır mekanık vs sorununu yaşamadım.Yenı bi renault bakmaya başladım,fluence 1.5 dxi dynamice yada pirivelage versiyonlari cok hosuma gıttı dolu bi araç ariyodum.Tam nıyetıne gırdık,izmitteki renault bayii ile görüştük derken internette fluencenın makyajlı kasasının gelecegını gördüm.Vazgeçtim.Daha sonra tekrardan yeni cliolara bakiyim dedim.Araçta ilk olarak otomatık vites aradim daha sonra dediler.arkaya geçtim oturdum arka camlar da otomatık degıldı, ona da sonra dediler.İşin içinden cıkamadım sonra kendi aracıma bi cila attım mazotunu koydum eve geldım
sızlerden fikir konusunda yardım almak ısterım.Bu makyajlı fluence ne zaman gelir ? bilgisi olan varmı ? geldiginde ki fiyatları sımdıkılerden farklı olur mu ? ya da clionun sonra gelcek dedikleri otomatık versiyonu ne kadar sonradir ? Olmadi 4 celik jant alıp mutluluklar dileriz
sızlerden fikir konusunda yardım almak ısterım.Bu makyajlı fluence ne zaman gelir ? bilgisi olan varmı ? geldiginde ki fiyatları sımdıkılerden farklı olur mu ? ya da clionun sonra gelcek dedikleri otomatık versiyonu ne kadar sonradir ? Olmadi 4 celik jant alıp mutluluklar dileriz