Kafa kafaya çarpışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coskun34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kemer önemli. Allah korumuş 2 araçtakileride gerçekten can kaybının olmaması mucize.

Allah korusun.

Arkadaşlar haberde can kaybı yok denilmiş fakat 1 ölü birde ağır yaralı var yoğun bakımda yatıyor kaburgası iç organları yaralamış , araçlardan biri kiralık ve içinde 40gr esrar çıkmış . Kazanın olduğu yol 2gidiş 2geliş

34VR1415

Araçlarınıza binen kişilere mutlaka emniyet kemeri taktırın. Şayet kısa mesafe bile olsa arkadakiler dahil emniyet kemerleri takılmadan hareket etmem. Castrolde çalıştığım dönemlerden kalma bir alışkanlık. Bir çok aktif ve pasif basit güvenlik önlemleri öğrettiler bize. Örneğin Arac park edilirken mutlaka aracın onu çıkış tarafına bakacak şekilde park edilmeli, Işık'larda 30 saniye üzeri bekleme varsa mutlaka el freni çekilmeli, Arac içerisinde tabi ki kit bile olsa telefon kesinlikle yasak vs. Bir sürü şey. Ama şimdi bakınca gerçekten ne kadar faydalı olduğunu görüyorum. Bu eğitimlerde bize 45 km hızla bir yayaya çarpan aracın videosunu izletmişlerdi ağır cekimde ve İnan'ın o görüntüden sonra sağdan soldan çıkacak yayalara karşı pür dikkat oluyorsunuz. Allah kimseye kaza bela yasatmasın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayatım da 1 defa kaza yaptım o vakit den beri çoğunlukla emniyet kemeri takarım 👪

34VR1415

Geri