Arkadaşlar selamlar gruba yeni uye oldum ilkonce konuyu nereye acacagimi bilemedigimden buraya acma geregi duydum yanlis birsey yapti isem adminlerden vereginin yapilmasini rica ederim
Konumuza gelecek olur isek yillardir kullanmis oldugum renault clio 3 mu satip ustune ekleyerek kadjar gecis yaptim touch roof 1.3 160hp edc araci genelde hanim kullandigindan pek fazla kurcalama sansim olmadi ozelliklerini kurcalar iken biyeri cozemedim sizlerden destek rica edicem arac gosterge ayarlar menusune giris saglayamiyorum ozellimleri acip kapatmak amacli seyir defteri olmayan modeller icin dreksyon ustunden ok tusuna uzun basin diyor ancak ne yapti isem menuyu aktif hale getiremedim kullanan bilen arkadaslardan desteklerini rica eder iyi aksamlar dilerim
Klavuzdan okumama ragmen asagidaki gibi cozumleyemedim
Seyir sistemi olmayan araçlar
GÖSTERGE 2 ÜZERİNDEN AYARLAR MENÜSÜNE ERİŞİM
Araç duruyorken, ayarlar menüsüne erişmek için 3 OK butonuna uzun basınız.
AYARLARIN SEÇİLMESİ
Değiştirilecek fonksiyonu seçmek için 4 butonu yardımıyla gezininiz:
a) Sürüş sırasında otomatik kapı kilitleme;
b) Sadece sürücü kapı kilidi açma;
c) Geri vites devredeyken çalışan arka silgeç;
d) Ön park yardımı;
e) Otomatik uzun farlar;
f) Kör nokta uyarısı;
g) Kör nokta uyarısı;
h) Arka park yardımı;
i) PARK YARDIMI Ses;
j) DİL;
k) Renk.
Konumuza gelecek olur isek yillardir kullanmis oldugum renault clio 3 mu satip ustune ekleyerek kadjar gecis yaptim touch roof 1.3 160hp edc araci genelde hanim kullandigindan pek fazla kurcalama sansim olmadi ozelliklerini kurcalar iken biyeri cozemedim sizlerden destek rica edicem arac gosterge ayarlar menusune giris saglayamiyorum ozellimleri acip kapatmak amacli seyir defteri olmayan modeller icin dreksyon ustunden ok tusuna uzun basin diyor ancak ne yapti isem menuyu aktif hale getiremedim kullanan bilen arkadaslardan desteklerini rica eder iyi aksamlar dilerim
Klavuzdan okumama ragmen asagidaki gibi cozumleyemedim
Seyir sistemi olmayan araçlar
GÖSTERGE 2 ÜZERİNDEN AYARLAR MENÜSÜNE ERİŞİM
Araç duruyorken, ayarlar menüsüne erişmek için 3 OK butonuna uzun basınız.
AYARLARIN SEÇİLMESİ
Değiştirilecek fonksiyonu seçmek için 4 butonu yardımıyla gezininiz:
a) Sürüş sırasında otomatik kapı kilitleme;
b) Sadece sürücü kapı kilidi açma;
c) Geri vites devredeyken çalışan arka silgeç;
d) Ön park yardımı;
e) Otomatik uzun farlar;
f) Kör nokta uyarısı;
g) Kör nokta uyarısı;
h) Arka park yardımı;
i) PARK YARDIMI Ses;
j) DİL;