Kadjar fiyat

gurselboz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bu gün heyecanla iskenderun bayisine gittim...sadece 1 araç gelmiş o da 1.5 icon edc şanzıman...92.700 tl...diğer modellerin fiyatları bayilerde farklı arkadaşlar 3000 tl fazla söyleniyor...örneğin 1.5 touch manuel full paketle normalde 80.050 tl iken liste fiyatı bayide 83.000 diyorlar nasıl bir fiyat politikasıdır anlayamdım. :( ayrıca istediğin aracın ne zaman geleceği bile belli değil. bu nasıl pazarlama anlayışıdır onu da anamadım. insanların neden diğer markaları tercih ettiği belli oluyor...

arkadaşlar ayrıca bu zam olayını anlamış değilim euro düşme eğiliminde...bu araç ta euro bazında gelmiyor mu? daha da düşecek euro...neyin zammı bu zam bu da anlaşılır değil... :/

Dün aracı teslim almaya gittiğimde Manisa bayisinde beyaz icon paket dizel edc gelmişti. Ancak bir sürü opsiyon eklemişler fiyatı 109 bin tl idi. İndirim oranı da 4 bin aşağı çekmişler 105 bin idi. Captur da bile 3-4 ay sonrasına gün veriliyor ki Kadjar da ancak istenilen renk ve donanımda kesin olmamakla birlikte 3-4 ayı bulur diyorlardı. Renault ilk defa Captur la aldım ama satış aşaması teslim aşaması derken yordu beni. İstediğin rengi bulmak ayrı dert gümrükte denir araç daha İspanya dan yola çıkmamış olur felan. Ciddi bir strateji ve pazarlama sorunu var anladığım kadarıyla, bayiler dersen kendi çıkarını düşünür marka değeri ve korunmasını hiç düşünmez felan.

Geri