Kadjar Developer Mode'a Girememe R-Link v9

killalome

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, multimedya sisteminin bozulması ve haftada bir sisteme görüntünün gelip gitmesi neticesinde iyi bir fiyat ödedim komple değişime. Normalde Kadjar kulübüne üye olduğum bir RFC hesabım vardı fakat Mynet mail kapatıldığı için şu anda o hesaba erişemiyorum. Sıkıntı şu, v9 sürümü olmasına rağmen nedense Android Auto açık gelmedi ve bire bir aynı işlemleri yaparak v2 olan eskiden değişen multimedyada yaptığım gibi dev mode a girmeye çalıştım. Giremeyince forumdakilerin aynısını yaptım hatta garanti olsun diye Hakan Bey'in Youtube videosunu bile izledim. Fakat nafile, kesinlikle ne USB kullanırsam kullanayım hiçbir şekilde giriş yapamıyorum dev mode a. Aynısını yaşayan varsa ya da aynısını yaşayıp çözen varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Büyük ihtimalle dosya uzantısı değiştirme işlemi sıkıntılı sizin. Klasör seçenekleri özelliklerden bilinen dosyalar için uzantıları gizle tikini kaldırıp uzantıyı ondan sonra değiştirin.

Bende girişte çok zorlanıyorum o dokunma hızını, yerini ayarlamak çok kolay değil inanın saatlerce denediğimi biliyorum lakin girsem dahi değişen hiçbirşey olmadı, yaptığım değişiklikler kaydetsem dahi tutmuyor değişiyor eski haline geliyor.

Geri